Autocamperrådet
 
Autocamperrådet Facebook Autocamperrådet

 

Lund autocamperplads - fra ide til virkelighed

Eksempel fra Lund
Ikke langt fra Limfjorden har Ole Poulsen været primus motor for oprettelse af en autocamperplads i landsbyen Lund.

Ole har selv en autocamper og har stor erfaring med autocamperpladser i Frankrig. Frankrig er et meget autocampervenligt land, og Ole ville gerne være med til at gøre Danmark lige så populært hos autocamperturister. Det hele startede i 2010, da byen skulle have et nyt kloaksystem.
AC-Tømning
Ole fremlagde ideen på den årlige generalforsamling for Lund forsamlingshus, og der blev enstemmigt vedtaget, at man bakkede op om anlæg af en autocamperplads. Ole fik til opgave at være tovholder på projektet.
I slutningen af 2011 var man klar til at kloakere omkring forsamlingshuset, og Ole sendte en ansøgning til Skive kommune om oprettelse af P – plads for autocampere ved forsamlingshuset.
Efter et par møder med teknik- og miljøforvaltningen var kommunenklar til at give tilladelse til oprettelse af P – pladsen for autocampere, tilladelsen kom i december 2011 og kommunen indvilgede også i at sørge for skiltningen til pladsen og på indfaldsvejene.
Selve anlægget af pladsen skete i tæt samarbejde med den entreprenør, der stod for kloakeringen af byen. Ole og et par andre autocamperildsjæle udførte selv en del af arbejdet, men entreprenøren mente nok, at han kunne lave det hele for ca. 27.000kr. i 2011 priser.
Der er støbt en kørefast betonplade med fald mod en rist over tilslutning til kloak, således at den kan bruges til at tømme gråt og sort spildevand i. Desuden er der mulighed for påfyldning af vand. Den samlede løsning må siges at være rimelig i pris.

Hele pladsen var klar til brug i foråret 2012. Selve parkeringsarealet var der i forvejen, så de eneste omkostninger var tømmepladsen og vandforsyningen, samt de omkostninger kommunen havde til skiltningen.

AutoCamperRådet står gerne til rådighed med yderliger oplysninger.

Seneste nyt

Mere fart på autocampere over 3500 kg
Regeringen (V, LA, K) og Dansk Folkeparti vil gøre de ...
22-06-2017 Læs mere
AutoCamperRådet informerer
...
16-06-2017 Læs mere
Skatteminister sender positivt svar til ACR efter henvendelse om ændring af 4 sovepladser
...
05-06-2017 Læs mere

Nyhedsarkiv
Nyhedstilmelding